marți, 30 octombrie 2012

Ana Ranete - "A fost frumos, armonios și într-un cadru de basm"



Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să particip la concursul Univers Românesc XXL și să cunosc așa cum mi-am dorit în momentul înscrierii, participanți minunați.
    Am petrecut clipe frumoase, alături de Violeta Secoșanu Cadar și familia Riti, grupați în jurul  mesei urmărind cu plăcere spectacolul artistic al elevilor talentați  îndrumați de doamna Elena Toma.


   



 Este foarte adevărat că emoțiile primului meu mesaj transmis pentru realizarea unui film se scurt metraj m-au găsit alături de Ioana Stoilă și Aura Strugar Roman, dar  admirând dezinvoltura celor  pentru care acest lucru a fost cât se poate de firesc. Așa încât Lili și Costel Cristea redactori cu experiență au transmis fără nicio emoție gânduri frumoase dar și urări participanților și organizatorilor acestui eveniment.
 Am admirat și îndrăgit talentul orator al doamnei Loredana Florentina Dalian, autor de proză, poezie și dramaturgie. Așa ne-a învățat cu gânduri bune, cu armonie și amabilitate așa cum scrie și în revista Helis, unde redactor șef și președinte al Asociație Culturale Helis este domnul Gheorghe Dobre. Ne-a oferit prin intermediul doamnei Creola Buzatu volume de poezii. Le mulțumim și le urăm creativitate și spor în tot ceea ce fac. Fiecare din noi a primit frumoase crizanteme din partea doamnei Olga, flori galbene în complementaritate cu aranjamentele  saloanele superbe din  
                                                 Complexului Turistic Cornul Vânătorului. 
 Și pentru binele și bucuria participanților managerul acestui centru turistic domnul Liviu Iliescu a avut amabilitatea de a pune la dispozitie nu numai saloanele restaurantului dar și confortul camerelor spațioase. De admirat pentru  răbdare, talent și profesionalism în ceea ce face, merită să fie stropit cu praf de stele, Alin, operatorul de filmare.  Cu bucurie domnul Liviu Dumitrana a cărui prezență discretă subliniază măreția sufletului, s-a alăturat domnilor Nour Gheorghe, Ilie Ilie, Dorel Pietrăreanu,  a doamnei Corina Militaru și celorlalți participanți, pentru a felicita la zi aniversară pe doamna Elena Toma. Inimoasă, generoasă și așa cum chiar dumneaei a spus are menirea  de a  fericiri pe alții. A fost frumos, armonios și într-un cadru de basm, vă urăm bucurie deplină până la următoarea întâlnire. 

    Acum când totul a rămas în amintire ca un eveniment foarte reușit, așteptăm cu drag următoarea ediție de la care să nu mai lipsească nimeni de la întâlnire. Cu motive întemeiate doamna Maria Ciumberică și Emilia Neculai au lipsit . În același sens promit domnului Mircea Vrăjitoru deținătorul trofeului, că viitoarele mele picturi vor fi inspirate de muzica pe care cu amabilitate a transmis-o spre audiere. Premiul binemeritat pentru  compozițiile mixate, produse și interpretate să vă aducă bucurie, împliniri și inspirație.

Cu mult drag și multă considerație organizatorilor, sponsorilor și tuturor participantilor
Ana Ranete

   

Un comentariu:

NOTĂ: Blogul NU răspunde pentru articolele publicate, opiniile postate la rubrica Comentarii, responsabilitatea formulării acestora revine, integral, autorului articolului, comentariului.